Od početnika do glumca za šest dana

Updated: Apr 19, 2019

Glumački kamp za djecu od 9 do 12 godina pravo je mjesto za sve aktivne, kreativne, otvorene ili sramežljive klince. Šest dana prepunih dramskih igara, improvizacija i pokreta od 9 ujutro do 2 popodne dati će vašem djetetu priliku za kreativni izražaj, pobuditi imaginaciju, inspirirati nove ideje i očvrsnuti samopouzdanje. U nekompetitivnom i prijateljskom okruženju uz puno smijeha i zabave u šest dana kreirati ćemo predstavu koju ćemo izvesti pred roditeljima i prijateljima na kraju zadnjeg dana kampa.

Nastava se izvodi u StudijuChekhov, Gajeva 10 drugi kat.

Za sve informacije javite se na contact@mystageiac.com

Prijave na https://www.mojascena.org/events/od-pocetnika-do-glumca-u-sest-dana

Tri Prasice - završna predstava Glumačkog kampa za djecu, siječanj 2018

Dnevni program:

9 -10h Scenski pokret - sat vremena vježbi za osvještavanje tijela, razvijanje tjelesnog izražaja, posture i razvijanje novih vještina kretanja na sceni.

10 - 11h Dramske igre - vježbe i igre osmišljene za razvijanje samopouzdanja, expresivnosti, povjerenja, timskog rada i glumačke osobnosti.

11 - 12h Improvizacije - glumački zadaci na zadanu temu, karakter ili situaciju koji se izvode bez pripreme i služe za razvijanje neposrednosti i intuicije.

12 - 12.30h Pauza za ručak

12.30 - 14h Probe za predstavu - rad na tekstu predstave, tehnike memoriranja, razvoj scenskog lika, priprema za produkciju.

39 views0 comments

Recent Posts

See All

Satovi se održavaju

Radnim danom u večernjim terminima i subotom od 9 - 15h

Jukićeva 14
Gajeva 10

Preradovićeva 29

© 2017 MojaScena | Međunarodni centar za umjetnost, Zagreb

  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook
  • Grey Google+ Icon