259885107686133
top of page

čet, 17. kol

|

Na hrvatskoj obali

IMPACT

Erasmus+ projekt IAC i UThrive Make an Impact!

Registration is closed
See other events
IMPACT
IMPACT

Gdje i kada

17. kol 2023. 09:00 – 23. kol 2023. 17:00

Na hrvatskoj obali

O čemu se radi

 • Prijavi se !
 • Što je IMPACT ljetni program? Serija radionica za žene u dobi od 29 do 61 godine, u trajanju od sedam dana, na hrvatskoj obali, u drugoj polovici kolovoza. 
 • Kakav je program? Svaki dan u jutarnjim satima odvijat će se predavanja iz područja sačuvanja okoliša, emocionalne inteligencije, društvenog angažmana i demokracije, debatiranja i uspješne komunikacije, utjecaja umjetnosti na promjene u društvu, teambuilding vježbe, istraživanje rješavanja problema dramskim metodama. Svako popodne rezervirano je za rad u grupama, kreativni rad, brainstorming i rad na terenu. Kompletan program provodi se na engleskom jeziku jer sudjeluju žene iz Hrvatske i Belgije zajedno.
 • Gdje će se odvijati ljetni program? Na hrvatskoj obali. Točnu lokaciju bjaviti ćemo uskoro.
 • Što ja dobivam sudjelovanjem u projektu? Predavanja i poglede četiri stručnjaka iz političke ekonomije, debate i pregovaranja, sačuvanja okoliša i drame; priliku za networking sa ženama istih interesa iz Hrvatske i Belgije; priliku za izražavanje svoga mišljenja i stavova i zajedničko kreiranje progresivnih ideja; besplatnih sedam dana na moru; priliku za učiniti pozitivnu promjenu u svijetu. 
 • Što se događa nakon ljetnog programa? Nakon ljetnog programa svi sudionici zajedničkom suradnjom kreirat će Upute za razumijevanje zaštite okoliša i ekonomsku stabilnost, te ih proširiti među svojim prijateljima, grupama kojima pripadaju, ciljanoj skupini žena/majki, u sklopu aktivnosti diseminacije projekta.
 • Koliko žena primate? Samo pet sudionica iz Hrvatske i pet sudionica iz Belgije financirat će se iz projekta.
 • Što je sve financirano? Troškovi puta, smještaja i dva obroka dnevno tokom sedam dana ljetnog programa u potpunosti su plaćeni.
 • Do kada traju prijave? Prijave traju do 20. svibnja 2023.
 • Što ako se prijavim pa ne mogu doći? Sama prijava ne osigurava vam mjesto u programu. Nakon što prođe rok za prijave kontaktirat ćemo vas i onda ćete imati priliku potvrditi svoje mjesto ili odustati.
 • Kakve osobe tražite? Projekt je otvoren samo za žene od 29 do 61 godine starosti. Sve žene u toj kategoriji koje imaju interesa za teme u programu, koje su spremne surađivati, stvarati nove ideje i istraživati nove pristupe i na kraju kolaborativno kreirati Upute za razumijevanje zaštite okoliša i ekonomsku stabilnost na engleskom jeziku, koje su vješte u govornoj i pisanoj komunikaciji na englesom jeziku i koje su otvorene novim iskustvima.
 • Mogu li dovesti djecu sa sobom? Ako želite možete dovesti svoje članove obitelji ali sve troškove za njih morate snositi sami.

Prijavite se što prije, broj mjesta je strogo ograničen!

Ako ste zainteresirani saznati više, kliknite na "Saznaj više" ili pošaljite mail na iaczagreb@live.com

The project has been funded with support from the European Commission.

This post reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained herein.

Pozovi prijatelje

bottom of page