259885107686133
top of page

Termini po dogovoru

|

Razne lokacije u centru

Pripreme za Akademiju

Pripremi se za prijemni ispit na studiju glume, uči od najboljih, ostvari svoj san!

Pripreme za Akademiju
Pripreme za Akademiju

Gdje i kada

Termini po dogovoru

Razne lokacije u centru

O čemu se radi

Na ovome tečaju raditi ćemo na pripremi monologa i poezije za prijemne ispite na umjetničkim akademijama, na studiju glume.

Jedinstvenim profesionalnim pristupom i prokušanim pedagoškim metodama mentorice Romana Petrušić i Mirela Brekalo Popović provesti će vas kroz kompletan proces izbora, analize, pripreme i izvedbe zadanog materijala za prijemne ispite. 

Neovisno o tome na koju akademiju se prijavljujete, u 10 termina steći ćete osnovne vještine potrebne za izlaz na prijemni ispit. Najčešće je za potpunu pripremu potrebno između 10 i 20 termina.

Način prijave: Kliknite na gumbić Prijavi se i odgovorite na sva pitanja. Prođite checkout do kraja. Na kraju ćete dobiti poruku koja kaže da uplate ne primamo preko interneta, već ćemo vam se javiti e-mailom.

Za bilo kakva pitanja kontaktirajte Romanu na iaczagreb@live.com

Cijena

  • Puna cijena

    Cijena uključuje deset termina po 90 minuta od kojih najviše pet može biti rad u grupi, a ostalih pet privatni satovi. Uplate su moguće u dvije rate ( 200€ prije početka satova, 200€ nakon četiri termina) ili u tri rate (150€ prije početka satova, 150€ nakon tri termina , 150€ nakon šest termina)

    400,00 EUR
  • Privatne konzultacije

    Ako niste sigurni da želite pohađati tečaj priprema u cijelosti, dajemo vam mogućnost jednokratnih privatnih konzultacija s mentorom. U slučaju da se nakon konzultacija odlučite na 10-tjedni tečaj cijena tečaja biti će vam umanjena za uplaćeni iznos od (75€). Privatne konzultacije plaćaju se pri dolasku, u gotovini.

    75,00 EUR

Total

0,00 EUR

Pozovi prijatelje

bottom of page