top of page

Da. I ti možeš promijeniti svijet!

Zapravo možeš započeti mijenjati svijet čak i na ljetovanju! I to na takvom ljetovanju za koje ne moraš platiti ni put ni smještaj ni hranu, već samo doći otvorenog uma i s puno entuzijazma za učenje i stvaranje i uključiti se u projekt iContribute.

O ČEMU SE RADI ?

Baš kako sam rekla: o BESPLATNOM LJETOVANJU od 18. do 26. kolovoza u Šibeniku, sa grupom mladih ljudi u dobi od 18 do 25 godina (upravo tvoja generacija!) koji će slušati interaktivna predavanja, raditi kreativno u grupama i istraživati utjecaj turizma (pogotovo mlade generacije) na lokalno društvo i okoliš.

Biti će tu puno zabave, inspirativnih aktivnosti, druženja s tvojim vršnjacima iz Hrvatske i Belgije, razgovaranja s lokalcima i turistima, snimanja i fotografiranja, a na kraju, u naredna tri mjeseca, svi ćete kolaborativno kreirati Sustainable Travel Guide Video.

Kompletan program je na engleskom jeziku i potpuno besplatan mladim sudionicima.

Ostalo nam je još samo jedno mjesto za nekoga od vas koji ste najviše zainteresirani, najviše entuzijastični i najaktivniji.


ŠTO PRIJE ispuni PRIJAVNICU i mi ćemo ti se sigurno javiti.

Ovo je izuzetna prilika da korisno i zabavno utrošiš ostatak ljeta koje bi ionako proveo i provela dosađujući se kod kuće. Tko zna što ti sve ovakvo ljetovanje može donijeti.

A samo pomisli koliko love ćeš uštedit!!!


Detalje o projektu pročitaj na stranici projekta

Ako imaš bilo kakvih pitanja javi se na andreana@mcu.hr

I nemoj dugo razmišljati. Baci se u nepoznato :)



The project has been funded with support from European Commission.

This blog reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained herein.


bottom of page