259885107686133
top of page

Rad na scenama - u studiju!

Konačno! Rad u studiju nam je odobren i ne moramo se više skrivati iza laptop ekrana!


Za sve nas koji smo jedva dočekali odobrenje stožera za rad u studiju ovo su dobra vremena i jako smo uzbuđeni što vam možemo ponuditi kratki ciklus od pet tjedana (10 termina) s fokusom na radu na scenama.Gluma je timski rad.

Kad igramo u predstavi, većina naše glume je u scenama gdje imamo jednog ili više partnera. Jedan važan aspekt glumačkog treninga, koji se često zaboravlja, jest interakcija sa partnerima u sceni i odnos jednog lika prema drugom. Bez obzira na to koliko se dobro pripremimo kao glumci pojedinci, kad počnemo raditi s partnerom pojavljuju se novi izazovi i nove prepreke koje moramo savladati kako bi se stvorila kreativna energija između likova i glumaca koji su u sceni zajedno. Bez te energije i povezanosti, bez iskrenog odnosa među likovima scena će se doimati mrtvom i biti nezanimljiva za gledatelje.


Ovaj se ciklus usredotočuje upravo na tu energiju, na odnose među likovima i na vještine koje glumac treba savladati kako bi svaku scenu oživio i uspješno surađivao sa partnerima u sceni.KADA - od 7. lipnja do 7. srpnja

TERMINI - dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom od 18 do 19:30h

GDJE - u našem studiju, Jukićeva 14 prvi kat

CIJENA - 750kn


INFO - javite se Romani na iaczagreb@live.com

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page