top of page

Učini prvi korak do slave!!!

Nemoj propustiti ovu sjajnu priliku za statiranje!

Do slave se stiže malim koracima i ne, nikada nije kasno. Vrlo često taj prvi korak je statiranje u studentskim filmovima. Pomozite studentima filmske režije i snimanja i u isto vrijeme se sjajno zabavite i steknite iskustvo snimanja na filmu. Dodajte još jedno iskustvo u svoju glumačku biografiju i showreel.


Ivona Knežević, studentica treće godine Filmske i TV režije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu ovo ljeto snima svoj završni igrani film Mi smo u školi učili ruski . 21. i 22.6. snima se scena velikog poslovnog domjenka u hotelu Sheraton u Zagrebu za koju je potreban veliki broj statista dobi 30 - 60 godina. Može i od 20, šminka radi čuda!

Glumiti ćete zaposlenike jedne poznate firme. Sjediti ćete ili stajati oko stolova, piti koktele i razgovarati s drugim zaposlenicima. Svakom statistu bit će osiguran obrok i piće po izboru, a na snimanju ne trebate biti oba dana, već onaj koji vam bolje odgovara.

Termini snimanja su: Utorak 21.6. od 16.30 do 22.30 h i Srijeda 22.6. od 12 do 19 h.


Veliki broj naših članova dramske grupe 54+ već je osigurao svoj put do slave, a sada se javite i vi, što prije, pošaljite mail Ivoni na adu.završni@gmail.com i učinite dobro djelo za sebe i za studente koji bez vas neće moći završiti diplomski rad.

Neka ovo statiranje bude vaš prvi korak do slave!



Javite mi kak je bilo! I dobro se zabavite!!

Pozdrav svima, Romana

bottom of page